Megközelíthetőség

GPS koordináták: É: 46°39'10.94" K: 20°15'18.45"

Budapest - Szentes


Nagyobb térképre váltás

Szentest és térségét közúton Budapest irányából az M5-ös autópályán, ill. E5-ös főközlekedési úton, majd az autópálya kiskunfélegyházi leágazásától a 451-es úton érhetjük el.

Szentesre érve haladjon a városközpont felé a Csongrádi úton, a Kurca hídon áthaladva körforgalomhoz érkezik, melyből hajtson ki a 3. lehetőségnél.

A Tóth József utcán menjen kb. 100 métert, majd az első lehetőségnél - a Hajdú Lajos utcán - forduljon jobbra. A vendégház fehér épületét a Tóth József - Hajdú Lajos utca kereszteződésében találja.

Budapest-Szentes 137 km
M5 autópálya-Szentes 35 km
Magyar-román országhatár- Szentes 49 km

 

Szeged - Szentes


Nagyobb térképre váltás

Szegedről a 47-es úton haladjon Hódmezővásárhelyre, majd a 45-ös főúton folytassa útját Szentes felé.

Szentesre beérve a Vásárhelyi, majd a Petőfi utcán haladjon végig egyenesen. A város központjában, a körforgalomnál a harmadik lehetőségnél hajtson ki a Kossuth utcára, majd a következő körforgalomnál az első kijáratnál hajtson jobbra a Tóth József utcára.

Haladjon kb. 100 métert, majd az első lehetőségnél - a Hajdú Lajos utcán - forduljon jobbra. A vendégház fehér épületét a Tóth József - Hajdú Lajos utca kereszteződésében találja.

Szeged-Szentes 52 km

 

A Vendégház Szentes térképén


Nagyobb térképre váltás

GPS koordináták: É: 46°39'10.94" K: 20°15'18.45"

A vendégház utcája - a Hajdú Lajos utca - a Tóth József utcáról nyíló zsákutca. A vendégház szomszédságában található a Kiss Bálint Református Iskola, a Kossuth tér, valamint a Református Nagytemplom épülete. Parkolási lehetőség a vendégház udvarában, illetve az utcán - a vendégház közvetlen szomszédságában - található nyilvános parkolóban.

Gyalogosan az autóbuszpályaudvarról
A buszról leszállva haladjon a Petőfi utca felé (autóbusz pályaudvar épületével ellenkező irányba a buszmegálló mentén egyenesen), majd forduljon jobbra a festékbolt épülete után.

Az útkereszteződésen átkelve induljon a Kossuth tér irányába, majd menjen keresztül a téren (a volt Megyeháza épülete előtt elgyalogolva, a Református Nagytemplom épülete mögött). A templom mögötti parkoló mellett található a vendégház épülete.

Gyalogosan a vasútállomásról
A vasútállomás épületén áthaladva az állomás parkolójába érkezik, ahonnan forduljon jobbra és haladjon végig a Baross után, majd a Kossuth utcán egészen a Kossuth térig.

Menjen keresztül a Kossuth téren (a volt Megyeháza épülete előtt elgyalogolva, a Református Nagytemplom épülete mögött). A templom mögötti parkoló mellett található a vendégház épülete.

Vasúton minden irányból megközelíthető a szentesi vasútállomás (Budapest, Szeged, Orosháza), ahonnan tovább lehet vonatozni a kistérség többi településére.